Stenges

Etter en stund med overlapping legger jeg nå ned denne bloggen – til fordel for medblankearktil.blogspot.com. Ønsker du å følge med på mine interiørsprell er det bare å henge seg på der.

Velbekomme!

Åpningsfest for Habitat og ROOM

I morgen - torsdag 13. oktober åpner både Habitat og ROOM butikker på House of Oslo, og jeg er så heldig å få lov til å være med på åpningsfesten i kveld!

Helt tilfeldig fikk jeg invitasjonen i mailboksen fordi jeg er kunde i Storebrand (det er de som eier bygget House of Oslo ligger i) og jeg var ikke sen om å melde meg på. Flaks, sier nå jeg! Kanskje får jeg med meg noen gode tilbud også?

Ellers har jeg konstantert - om enn litt tidlig - at lilleprinsessa kanskje ikke er så interiørinteressert. I løpet av få dager har hun tatt livet av et stort speil, og i går tok hun likesågodt en håndlagd telysholder med slike skjøre blader i lag på lag, satte den opp ned på gulvet - og tråkket på den. Paddeflat. Selv var hun selvsagt storfornøyd.

(alle bilder fra Habitat)
Flere som har mindre "interiørinteresserte" barn? :) 

Strålende onsdag til deg!

Hotchocspoon....mmmmm

Jeg har siklet veldig på den ene lille saken fra lørdagens goodiebag - nemlig den fine hotchocspoonen... Så i går kveld måtte den bare til pers! Med varm melk smeltet sjokoladen pent utover, og smaken - den var himmelsk!Aldri før har så varm sjokolade gått så fort unna, I promise!

Jeg hadde smaken Espresso, men kunne gjerne tenkt meg å smake for eksempel hvit sjokolade... Nå MÅ jeg bare finne ut hvor disse fantastiske greiene kan kjøpes...

En peishylle til begjær

Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde en peishylle å dekorere. Det er ikke til å unngå at man med barn i dag rett og slett må forholde seg til Halloween (selv om jeg egentlig heller skulle ha ønsket mer ut av julebukk-tradisjonen) og for å gjøre litt mer ut av det enn bare å kle seg ut og tigge godteri kan man jo like gjerne pynte litt!?!


Jeg falt veldig for bloggen landeeseelandeedo sin Halloween-peishylle - enkelt, men stilig. Må innrømme at jeg har fått veldig sansen for sånne printables/skilt som kan skiftes ut etter sesong og høytid altså!

Og hvem sier at gresskarene må være oransje? Litt maling og en gren eller sløyfe, og vips - du kan matche gresskarene med resten av interiøret ditt. Hos Landee kan du finne mye inspirasjon, bl.a hadde hun merket en ikea-oppbevaring utrolig fint. Verdt et besøk!God mandag til alle!

Fabelaktig bloggetreff!

Stor takk til søte Maia som virkelig må ha stått på for gårsdagens supre bloggetreff! Det var rimelig skummelt å troppe opp for å treffe 40 helt ukjente mennesker. Noen kjente jeg bloggene til, men de fleste var totalt ukjente - noe som førte til at jeg i grunnen gikk og kikket på puppene til alle jentene hele kvelden - ja, på navnelappene altså - siden det sto både navn og bloggnavn der.


Det var enorme mengder mat, deilig mat og jeg oppdaget at Eva Solo i grunnen har veldig mye fint jeg ikke visste om... Vi var nemlig i showrommet til Eva Solo på Skøyen. De nye, hvite kjelene ble siklet veldig på - og jeg tror nok det blir en tur innom nettbutikken om ikke så lenge... Bobler i glasset og mange hyggelige jenter gjorde kvelden super. Ikke minst de fantastiske goodiebag'ene! Produkter fra Eva Solo, fra Jellybeans, Keune hårprodukter, te fra Newby og en veldig spennende Hotchocspoon. Og produkter fra Simple, Asan og Blistex - for ikke å snakke om bladene Lev Landlig, Boligpluss, det nye bloggemagasinet Streestyle og et jeg gleder meg veldig til å se mer på - Studio. Dere skal selvsagt få vite hva jeg synes om produktene og hva de gjør ut av seg - følg med!Vi kunne vinne masse også - men jeg hadde ingen vinnerlykke (buhuuu!). Sambo håpte veldig på at jeg skulle vinne et par glasspanelovner, og det hadde vært snasent - hehe. Bedre lykke neste gang, kanskje? Uansett - med overfylt goodiebag, stappmett av mat og cupcakes og inspirert av alle jentene var jeg superfornøyd med lørdagen. Nå skal jeg lese nye blogger og kose meg med goodiebag!


Ha en strålende søndag!

Bad til inspirasjon

Jeg gleder meg så til bloggetreffet på lørdag, at jeg ikke helt har klart å fokusere på fine bilder fra heimen. Det er lite endringer som synes godt - og da kjenner jeg at motivasjonen er litt fallende. Så da må jeg ut og se etter inspirasjon - og syntes disse badene var helt fantastiske!

 Det er så fint å ikke nødvendigvis måtte ha hvitt grått eller beige på badet. Hadde jeg hatt en mer vågal mann skulle jeg lett hatt det røde badet lenger ned!Litt over the top, men hvorfor ikke? Bad skal være litt ekstravagant og luksuriøst. Hos oss er badet foreløpig veldig klinisk, skulle gjerne hatt noen lotto-millioner på konto!


Mannen er veldig opptatt med å gjøre uisolert utebod til støyisolert gutterom (les: furterom) med plass til både sofa og projektor med nedrullbart lerret. Dette er hans eget prosjekt og jeg er veldig imponert over innsatsen så langt! Er veldig spent på å se hvordan det blir når det blir ferdig, og kommer selvsagt til å dele bildene med dere etterhvert. Tenkte jeg skulle gi dere en "fra start til slutt"-visning :) 


Ha en strålende helg alle sammen!

Følgere mistet!

Jeg aner ikke hvordan, men i det jeg endret litt på bloggen forsvant alle følgerene mine! Jeg beklager så mye, og håper du vil legge deg til som følger igjen! :)

Tapet-utfordring hos NIB

Jeg kaster meg på månedens utfordring - som er tapet. Jeg elsker tapet. Derfor har vi opptil flere fondvegger dekorert med tapet, som er blitt fondvegger fordi hele rommet ville blitt litt voldsomt. Jeg har blandet tapet-vegger med vegger malt i knalle farger - og i hvitt. Alt for å få den lille personlige vrien. Jeg har tapet inni både kjøkkenskap og vitrineskap, og jeg har "tapetsert" veggen på vaskerommet med kunstgress.


Den fineste veggen synes jeg er den ved spisebordet. Gress som vaier i vinden og trekker sommeren inn hele året. Følelsen av friskhet og barnefølelsen av å vandre gjennom åkre med gress like høyt som meg selv er hele tiden tilstede, og jeg elsker å sitte og spise "i gresset".Lys i tunnellen


Etter det som føles som flere måneders venting på at elektrikern i huset skulle hjelpe til med å fikse lampe i sofakroken (men som egentlig kanskje dreier seg om uker)  er det endelig skjedd. Lampe er fikset, og lampe er hengt opp i taket! Nydelig lys i stedet for dunkel krok.


Vi har feiret lys i taket med hjemmelagd eplekake - mmmm - god lørdag til alle! Nå skal jeg nyte ett glass rødvin og håpe på at lille-prinsessas feber er over i morgen tidlig... ;)

Bloggetreff

Endelig skal jeg få med meg et bloggetreff!

Neste lørdag samles bloggere fra Oslo og Akershus på Skøyen. Jeg gleder med til å treffe menneskene bak bloggene jeg jevnlig suser innom, til å få mer inspirasjon og gode ideer, til å skravle og drikke og spise god mat - og oppdage nye blogger jeg ennå ikke har vært innom.

Dette blir gøy!


med blanke ark

Følges av 26 medlemmer.

Jeg er en fargeglad pike som ofte har et oppussingsprosjekt eller litt fornyelse på gang. Plutselig ble veien fra Oslo-leilighet til rekkehus på landet veldig kort, og det er det som blir det store prosjektet fremover. Vi skal i grunnen gjøre det meste, og denne bloggen blir mest om den – og litt om inspirasjon og ting jeg liker. Resten av familien består av mann og to prinsesser – hverdagslivet med dem har jeg en egen blogg om.
PÅ ØNSKELISTA


medlem av:


bloglovin

Blogglisten Mer om sonen

Origo med blanke ark er en sone på Origo. Les mer
Annonse