Viser arkivet for september, 2011

Bloggetreff

Endelig skal jeg få med meg et bloggetreff!

Neste lørdag samles bloggere fra Oslo og Akershus på Skøyen. Jeg gleder med til å treffe menneskene bak bloggene jeg jevnlig suser innom, til å få mer inspirasjon og gode ideer, til å skravle og drikke og spise god mat - og oppdage nye blogger jeg ennå ikke har vært innom.

Dette blir gøy!


Nøkkellego

Nøkkeloppbevaring er endelig kommet på plass i gangen. Den gamle nøkkeloppbevaringen vår solgte vi med leiligheten, og i ett år nå har vi vært noe rådløse når det gjelder nøkler. Hvor er de? Hvordan skulle vi beste oppbevare de? Jeg har alltid hatt veldig lite sansen for slike nøkkelskap, men det finnes mye fint der ute også - jeg fant bare ikke noe som kunne oppbevare mange nøkler på en fin måte. Da jeg så innlegget til Sheneligans falt bare alt på plass - og nøklene er altså nå pent plassert på legobrettet. 


Genialt.

Ikke akkurat et romantisk frieri

Det var ikke ned på kne med ring og besvimelsen-nær opplevelse, men for ett år siden ble jeg fridd til - og i forrige uke slapp vi nyheten! Endelig kan jeg begynne å planlegge litt mer åpent, ikke i hemmelighet... Det er så mye fint der ute - så mye gøy og spennende, og jeg gleder meg så utrolig mye til både planlegging, bryllupsdag - og ikke minst få en enda større samhørighet med beste mannen.

Fotografen (Henrik Kreilisheim) er allerede booket inn og testet. Ikke umulig at det kommer litt bryllupsinspirerte blogginnlegg her etterhvert (men hovedsaklig har jeg alt bryllupssnakket på tjuetredjejuni2012.origo.no).

Så fortiden fråtser jeg i inspirerende bilder av pyntede lokaler, bord og fantastiske kjoler. En verden man kan drukne i! (og så utrolig morro!)

The wild bunch

På den omtalte jenteturen til Grimstad fant jeg denne gjengen på Riips. The Wild Bunch fra Mibo.co.uk. Jeg har klippet og klippet, og limt og pirket - og den ville gjengen er nå fiks ferdig og pynter opp bokhylla. Utrolig søte og morsomme små dyr!


Mange prosjekter

Det er mye som foregår i heimen om dagen. I tillegg til altoppslukende hverdagsaktiviteter bobler hodet over av ideer. Det gjelder bare å få tid til å utføre noen av dem!

Forrige helg var jeg på jentetur til Grimstad. Det var en kjempegøyal helg - og lørdagen ble selvsagt tilbrakt i shoppingens ånd. Den første butikken jeg så i Grimstad heter Riips, og var bare helt fantastisk. Der kunne jeg fort blitt veldig blakk. Den anbefales for alle som er i nærheten av Grimstad.

Mannen er også i gang med å få uteboden forvandlet til filmrom - et prosjekt jeg faktisk skal prøve å holde meg unna. Så får vi se hvor godt det går.... hehe...