Viser arkivet for juli, 2011

Prosjektdag (del 2)

Jeg lurte veeeeldig lenge på hvordan jeg skulle få til en sko-oppbevaring i gangen. Gangen er lang, smal - og har tre dører.... I et lite innhukk har jeg plassert en kommode med speil, og langs den lengste veggen har jeg satt opp copycat-trærne mine som knagger for klærne. Jeg hadde ikke lyst på et tronende skoskap rett ved døra (som var eneste mulighet) i frykt for at gangen ville føles enda smalere. Det har vært en utfordring (og ganske frustrerende med fire personers større antall sko over hele gulvet) - helt til mammaen min manifisterte en tanke som hadde lekt seg i hodet mitt.


Løsningen ble nemlig et stakittgjerde. Siden jeg har trær til jakkene, hvorfor ikke ha et gjerde til skoene? På den lange veggen funket det helt ypperlig. Så vi gikk til innkjøp av lekter, lister og skruer - og kort tid senere hadde mannen (noe hoderistende) fått det opp på veggen.Egentlig skulle jeg ha kunstgress bak, men det bygger såpass ut at skoene hadde fått litt dårlig plass.  Nå er gulvet uten sko, de synes minimalt og jeg er strålende fornøyd! (og mannen måtte igjen innrømme at ideen min funket - thihi)

Prosjektdag (del 1)

I dag har vi hatt en liten prosjektdag. Godt å få ut de tingene jeg har hatt i hodet en stund. Jeg har også malt vinduskarmer og sprosser - en ikke såååå lystbetont oppgave...

Vaskerommet har fått sitt "regntøy og barnehagesekk"-tre. En trestamme er malt hvit, festet i veggen - og så har jeg satt på grønne store, gode kroker fra Ikea (en halv hund - hehe) som man får plass til mye på. Mannen lo seg fillete av krokene, men det velger jeg glatt å overse - de er jo praktiske og morsomme! Blir en lek for jentene å henge fra seg regntøy og utedress på de.Vi har også endelig fått skooppbevaring i gangen på plass. En ganske så orginal idé om jeg få si det selv, men den funker som bare det! Følg med, følg med...

Meningsløst?

De sistene dagene har tårene nærmest sprutet. Sjokkert og med klump i magen siden fredag har interiørblogging virket meningsløst. Jeg er heldigvis ikke av de som er berørt direkte, men ord kan ikke beskrive hvor ufattelig det hele er.

Alle mine tanker og all min medfølelse går til ofre, pårørende og berørte.


Vi var i Sverige på fredag - hadde kjærestetid og koste oss på spa uten barn. På vei hjem hørte vi de rystende nyhetene på radioen. Vi visste med en gang at Norge ikke ville bli det samme igjen, lite visste vi at det skulle bli verre.


Jeg tror nok det fortsatt det blir noen dagers stillhet fra meg her. Før livet går videre.

Benk som sofabord

Så har jeg gjort det igjen. Ombestemt meg altså. Det er forsåvidt lenge siden - da det runde sofabordet egentlig aldri passet helt inn. Så etter mye leting, om og men - så har jeg byttet det ut. Med en sittebenk.


Sigurd fra Ikea er akkurat så smal som jeg ville ha det - siden vi ikke har verdens største avstand mellom sofa og tv. Det har også perfekt høyde så jeg kan putte en stor puff innunder - når jeg finner den jeg vil ha... Foreløpig pyntet kun med tre enkle telysglass, siden Mini er noe klåfingret og skal flytte på alt - og helst sette det gulvet...

Gress på veggen

Ferieprosjekt nummero uno er i gang! 
Ganske godt gjort på dag 3 av ferien, synes jeg. Etter at jeg prøvde meg på Teppeabo for et par uker siden, men kom - sto - og gikk da jeg i løpet av ti minutter ikke så snurten av en ansatt (og desto flere personer i kø) bestemte jeg meg for å rett og slett utsette alt til ferien. 
 Veldig inspirert av Brigg falt jeg helt for kunstgress-ideen.
Som tenkt, så gjort - og nå er altså gresset kommet seg opp på veggen. Litt kunstgress med passe lengde på stråene, stiftepistol og tapetkniv - og voila! Har rammet inn døra som fra før av er inne i et lite innhukk. 
I morgen kommer forhåpentligvis resten på plass!
(Derfor bare en liten sniktitt på veggen i dag)

SommerdraktTrollhasselgrenene mine har fått sommerdrakt, og pynter opp peisen mens den ikke er i bruk. Selvpunchede sommerfugler (fra Martha Stewart-punch) i ulike farger er festet til grenene. 
Enkelt, og veldig søtt!

Duket for feiring!

Ja, for det er mer feiring i kveld enn fest. Sånn er det når man har bursdag midt i ferien! Men bordet er dekket og det er snart klart for servering av gazpacho, estragonmarinert kylling med hasselbakte poteter til gode venner - og ikke minst - oreo cake til dessert. Ja, også kan vi jo ikke glemme vinen :) 


Mmmmm - fin feiring blir det!  

God lørdag!