Viser arkivet for juni, 2011

Tørke!

Det nærmer seg ferietid, og jeg gleder meg så at jeg har fått helt bloggtørke. Mest fordi jeg lar alle prosjekt ligge - til nettopp ferien! Da skal vaskerommet ordnes litt mer, med en liten vri - og jeg har endelig landet på sko-oppbevaringsløsning. Snart juli og mer bestemt enn på lenge!

Det som var mest kjipt i juni var ikke ubestemtheten, men at jeg gikk glipp av Glansdagen. I år måtte det dessverre nedprioriteres, men jeg er veldig klar for neste år. Uten tvil.


I morgen begynner forberedelsene til helgas småfeiringer - jeg runder nemlig 35, og det må jo feires litt! Ønsker meg sånn i hemmelighet en hvit Pantonstol, for å utfylle de oransje jeg har, men siden ønsket ikke er ytret høyt er det vel heller tvilsomt at det dukker opp en....God helg til alle!

Lambiz

Plutselig - i en eske jeg helt hadde glemt i en hylle i en bod - dukket denne lille rakkern opp! Han kastet jeg meg over da Lambi ga de bort i en kampanje i fjor. Supersøt liten fyr som får kose seg på den røde tv-benken.


Sniktitt

Jeg er sååå glad for at jeg turte ta skrittet og male gulvet på vaskerommet. Etter fire strøk hvitmaling på veggen for å få bort de hersens stripene var jeg veldig spent på om gulvet ville tåle å bli malt. Det blir jo liksom ikke anbefalt å male vinylgulv, men da jeg leste dette svaret på IFI tok jeg sjansen. Med Tre stjerner gulvmaling i en herlig turkisfarge ble det brunoransje gulvet fullstendig forvandlet! Hele rommet ble nytt - lyst og friskt!

Briggs bruk av kunstgress har inspirert meg, men dagens besøk på Teppeabo var heller nedslående. Jeg mener at når det står minst 5 mennesker i kø foran kassa, og INGEN har sett et menneske som jobber der - ja, da burde de kanskje ansette noen ekstra personer? Jeg har ikke tålmodighet til slikt, så jeg gikk ut igjen, rimelig irritert.

I og med at jeg ikke har fått ting helt ferdig viser jeg bare en liten sniktitt i dag, så annerledes enn utgangspunktet!

Vaskerom - FØR

Da er vi endelig i gang emd vaskerommet! Kom moderne farger, praktiske oppbeavringsløsninger og et par morsomme detaljer!

Foreløpig er de brune stripene endelig gjemt bort bak hvite vegger, og det brun-oransje gulvet - ja, det blir malt! Allerede er det stor forandring - og ekstrem kaos siden vaskemaskin, tørketrommel, kombiskap - og alt annet befinner seg i gangen...

Følg med, følg med! :)

Primært

Jeg ble så utrolig inspirert av det fargerike hjemme i nest siste innlegg. Det er ikke til å komme bort i fra at jeg er glad i farger, og jeg har jo begynt godt både her og der. Det burde være en enkel sak å bygge på i samme trend som det fantastiske hjemmet i Danmark.Den minste prinsessa i heimen, populært kalt Mini, har fått røde detaljer blandet sammen med gult og grønt. Friskt og livlig - akkurat som henne selv.... Men mer skal det bli!
Jeg er også kommet i gang med vaskerommet - endelig! To strøk hvitmaling så langt, men må ha et til. Gleder meg til å få litt ordning og reda der inne! Er også veldig usikker på om jeg skal prøve meg på å male vinylgulvet, eller om jeg skal legge ny.... Tiden vil vise... :)

Tradisjoner

I pinsen har familien vært i tradisjonsrikt bryllup - midt i flomrammede Gudbrandsdalen! Superkoselig bryllup med flotte tradisjonelle detaljer.

Bunader, lokal mat, hest og kjerre og super stemning! Jammen meg kom vi oss ikke tørrskodd tilbake hjem også :)

FargeBarn: Fargerikt

FargeBarn: Fargerikt: "Jeg falt pladask for dette hjemmet! Her kunne jeg flyttet rett inn. Dette huset appelerte så til de grader til meg Både på stil og på farge..."

Her gjør jeg som FargeBarn, og sier "Fantastisk"! Så utrolig mange fine detaljer og herlig fargesammensetning. Sofaen var helt herlig, og her er det mye jeg kunne tenke meg "å stjele"!

Vittig er det at spisebordet vårt også har disse lampene OG den røde Ikea-bollen - thihi :) 

Hurra for farger!!

(kilder: bobedre.dk og fargebarn)

Hus i rammeTrykk i ramme. 
Troner stille på den gule kommoden i gangen. 
Øser av sin hjertevarme. 
Hjerterom.

Små skatter

Det er litt stillstand i heimen mens jeg prøver å bestemme meg for hvordan jeg vil ha det... Ikke klarer jeg å bestemme meg for sofabord, ikke klarer jeg å lande på en sko-oppbevaring, ikke er jeg kommet ordentlig i gang med vaskerommet...Mens jeg venter på å bli mer bestemt snublet jeg over en liten skatt - fiiiine gamle ølkasser. Ikke noe vits i å gå på loppis, når man kan finne slike fine ting på låven til svigers! En kul gammel gyngehest etter samboeren sto også der, men den glemte jeg jo å ta bilde av... Kassene hadde jeg egentlig sett for meg som fine til skohyller. Nå - ikke så sikker lenger... Juni er en veldig ubestemt måned!

Ha en super kveld!  :)

Langhelg

Det har vært en deilig langhelg, og endelig er utesofaen testet ut! Siden vi skal gjøre en del med terrassen (skifte den fullstendig ut) har jeg ikke ønsket å bruke mye penger - eller lage noe "fast" ennå. Dermed er den mye brukte pall-sofaen kommet på plass også her. Med et par gamle madrasser, grønt laken, matchende grønne puter - og en haug puter ekstra ble det en riktig så koselig liten krok.

Så får vi se hvor mye sol og sommer det blir - jeg håper på maaaaaaasse! :)