Viser arkivet for mars, 2011

Endelig badekar!

Badekaret er på plass! Det passet helt ypperlig inn – med sånn ca 2 cm å gå på… Liker så godt at det er litt høyere der man sitter og lener seg mot. Badekaret er kjøpt på Megaflis, og er laget i akryl. Lett med andre ord! Bare 44 kilo.

Jeg har ikke fått på plass så mye av det jeg har tenkt til å ha rundt, siden badekaret kom på plass i går, men et dusjforheng med rosa sommerfugler er kommet opp! Det fungerer som skille mellom dusj og badekar, og gir litt intimitet også. Gleder meg til å få det ferdig!

Da blir det lange bad med tente lys, musikk og ansiktsmaske – mens jeg leser bok! Det blir deilig, det! :)

Award

Bloggen min har fått sin første award!! Nemlig “I Love Your Blog”-award fra Bente som har bloggen Drømmehagen 31 Veldig hyggelig, altså!

Med denne awarden følger det tre regler:
Link til den som ga deg awarden. Besvar 10 spørsmål, og send awarden videre til 10 bloggere.
Første regel unnagjort, her kommer regel to;

Spørsmål 1: Hvorfor startet du å blogge?
Jeg har blogget i mange år. Den første hjemmesiden min i 1998 var første forsøk, der jeg skrev flittig om ulike reiser jeg var på. Det var veldig morro å skrive reisebrev med glimt i øyet, så siden har det utviklet seg sammen med meg, og i øyeblikket går det mye i familie og hverdag i Lekerommet og mye i interiør på denne bloggen.

Spørsmål 2: Hvilke blogger følger du?
Jeg er ikke sånn veldig fast følger av noen blogger, egentlig, det går mest i venneblogger, men kikker også innom disse med jevne mellomrom:
Emmeline
Kikkis Planet (fra barselgruppa)
Passion4baking
FrkLigaard (som kjøpte leiligheten vår)
NIB
Trine Grung
for å nevne noen…. Men jeg er nok innom ganske mange i løpet av en dag/uke. Bloglovin og NIB er fine å bruke til blogg-surfing :)

Spørsmål 3: Favoritt makeup-merke?
Jeg bruker en del ulike produkter – men har kommet frem til en god kombinasjon av ID mineral make up (foundation og øyenskygge), Smashbox primer, Max Factor mascara og Isadora eyeliner, for å nevne noe.

Spørsmål 4: Favoritt klesmerke?
Det kommer helt an på plagget. Levis når det gjelder jeans (curve-modellene er fantastiske!), Floyd når det gjelder topper og annet.

Spørsmål 5: Ditt “må-ha” makeup-produkt?
Er dagkrem makeup-produkt? I såfall blir det Dermalogica Active Moist. Kan ikke klare meg uten! Rent make-up-messig må nok maskaraen på i de fleste tilfeller. Smashbox sin primer er forøvrig super, og holder på sminken hele dagen.

Spørsmål 6: Favorittfarge?
Grønn, hvis jeg må velge bare en

Spørsmål 7: Parfyme?
Harajuku Lovers av Gwen Stefani og DKNY Be Delicious – to favoritter nå om dagen.

Spørsmål 8: Favorittfilm?
OIoioi, det er ikke lett – jeg liker altfor mange! Elsker å se film og gå på kino, og er neppe den typiske jente-film-likeren. Pans Labyrint er høyt på lista, sammen med Amelie fra MontMarte og Enemy of the State.

Spørsmål 9: Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
USA! Jeg har aldri vært der, og siden jeg har dekket de andre kontinentene tidligere hadde det vært gøy å se om USA er slik jeg tror det er… New York, New Orleans, Las Vegas – ja, alle de “typisk” byene og stedene har jeg lyst til å se og oppleve.

Det siste spørsmålet skal du stille til deg selv:
Har du noen reiseplaner?
Jeg håper det blir litt mer reising i år enn det ble i fjor, men vi har ikke de store planene ennå. Foreløpig står Sverige på lista (for å overvære et bryllup i mai), og London, om vi får tidskjemaene våre til å matche.

Bloggere som får award fra meg:
Jeg gir den gjerne til alle vennebloggene mine! :)

Rett på veggen

Mitt første kjøp (og ikke bare sikling) fra Etsy er kommet på veggen! Fantastisk kul og laserskjært klokke til å feste rett på veggen slik man vil selv. Jeg synes den runde klokkeformen er veldig grei å bruke da jeg har et par døtre som bør skjønne det de ser på…

Viserne var egentlig hvite, men druknet litt mot den hvite veggen – så da farget jeg de turkise. Nå synes de til og med på lang avstand!

Lørdagsmorgen med vri

Jeg skulle visst bare støvsuge og vaske gulv mens mannen var på mathandling. Så ommøblerte jeg hele stua i tillegg. Vi venter på ny sofa, og jeg har skumle planer om nytt sofabord – og mens vi venter føler jeg at denne løsningen ble så mye bedre enn å ha sofaen med ryggen til vinduene.

Jeg gleder meg veldig til ny sofa. Den kommer forhåpentligvis som sist lovet i slutten av april. Så hvis noen vil ha denne grønne sofaen billig er det bare å si ifra. Den er pent brukt, og sånn ca 5 år gammel. Trenger nok kanskje en liten møbelrens pga et par klissete barnehender som har satt en flekk eller to. Den kostet 12.000 ny og er fra Skeidar. Selges for 5.000?

Husk give-awayen min da!!

Badegleder!

Helt siden badet ble ferdig i begynnelsen av januar har jeg stått og irritert meg i dusjen, fordi resten av rommet har vært helt tomt! Har hatt litt følelse av offentlig bad, hehe, siden både vegger og gulv har vært så og si nakne. I og med at vi har delt badet inn i to soner, en våtromssone og en tørrsone, var vi litt usikre på om vi ville få inn et normalt badekar på 170cm da vi har 172cm til rådighet (også er de ganske kjedelige også). Derfor har jeg sett lenge på det japanske sittebadekaret fra Ultrajet, siden det kunne fås i både 150cm og 140cm.

Så snublet jeg over dette enkle, men delikate badekaret på 168cm! Synes det passet helt ypperlig i form og størrelse, og til en langt bedre pris. Plutselig hadde jeg visst bestilt det også – og med en leveringstid på under en uke er det ikke lenge til prinsessene kan plaske rundt i frittstående designbadekar (som det visst heter) og jeg kan utstyre og stæsje mer på badet….

Win-win situation! :D

GIVEAWAY - få Figgjo Folklore!

Ut av det blå – her kommer det en GIVEAWAY! Det er egentlig ingen grunn annet enn at jeg har lyst til å glede noen der ute. Kanskje til og med flere! Saken er den at jeg har samlet på meg de elementene fra Folklore jeg ønsker å ha – og siden jeg har kjøpt et par “samlinger” står jeg nå igjen med flere ting dobbelt opp. Har du lyst på en av disse?

Superenkelt – det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar, og si gjerne hva du ønsker av smørbutt eller sildekrukke. Jeg har tre smørbutter (2 med lokk, den uten har et bittelite skår i kanten oppe), og en sildekrukke uten lokk. Giveawayen blir trukket med random.org 15. april. Heng med, og få et lite samleobjekt helt gratis! :)

Våryr!

Snøen smelter, og det kjennes bare helt fantastisk! Jeg gleder meg til bar asfalt, gress og ikke minst – kunne sitte på verandaen min i sola uten å måtte grave meg både vei og plass! Inne i hodet mitt er det også blitt vår, og plutselig – etter litt pause – yrer det med idéer igjen.

Jeg venter på litt hjelp fra mannen i heimen så vi kan montere opp en veggklokke på kjøkkenet, og jeg har endelig funnet ut hvordan jeg vil ha sofabordet når vi får den nye sofaen. Den har dog latt vente på seg, siden den visstnok har lang reise over både land og sjø, men det gir meg jo litt tid til å få ordna dette sofabordet – som jeg har latt meg inspirere av av Slettvoll, no less.

(bildene er av minis nye transportmiddel)

I morgen blir det GIVEAWAY her, så følg med!!

Glimt fra et barnerom

Nå er det snart klart for månedens siste bursdagsfeiring her i huset. Mens vi koser oss med boller og cupcakes – og en hel haug ballonger, her er de siste detaljene på Gullhårs soverom. CD-spilleren er kommet på veggen, og fungerer helt nydelig. Supergenial ide å ha spilleren på veggen. Den er fra Muji.

Fuglehus med pipip er plutselig veldig in… Ideen fikk jeg allerede da jeg falt for tapeten med alle trærne og fuglehusene på. Så jeg er visst veldig i tiden :)

Ha en super søndag i finværet!

Mannen på shopping

Det var dessverre ikke meg selv som var i Sverige en tur i helga, og fikk fråtse på Lagerhaus. Derimot var det mannen som brente av noen hundrelapper – til min store glede! Det kom prikkete fat og stable-skåler i melamin – geniale for snacks. Han hadde med firkantede, prikkete muffinsformer til og med (helt egen innsats), og en søt liten rubiks kube med reisesymboler på. Sist, men ikke minst – herlige rislamper i herlige farger (som fortsatt ligger flatpakket), som er kjekt å ha og som kan henges i trærne i tilfelle en sommerfest eller to!

O’glede! Neste gang er det min tur! :D

Matglede med JosephJoseph

Å lage mat er litt morsommere med disse fine kjøkkenredskapene fra JosephJoseph. Endelig er de kommet seg på rett plass, lett tilgjengelig over platetoppen. Der henger de og dingler og viser seg frem i de fine fargene sine. Gode redskaper er det også!