Viser arkivet for oktober, 2010

Oppussingen er i gang!

Slik ser helga ut

mer følger! ;)

Inspirasjon til tusen! (Designers Guild)

Hvem er ikke mer fargerik enn Tricia Guild og hennes Designers Guild? Fantastiske tapeter, stoffer, sengetøy og tepper. Hun har nettopp lansert boken sin Stilsikkert på norsk – en veldig inspirerende bok!

Bildeserie med 9 bilder — bla ved å trykke på pilene

Designers Guild har også mye fint i sort og hvitt, så her finnes det noe for alle! La deg bli inspirert! :)

PS – siste ELLE INTERIØR har også en artikkel om Tricia Guild og boka.

Raindrops are falling on my head

Det er dagen for å kose seg inne i dag. Med vame deilige pledd og varmt drikke.

Må du ut anbefaler jeg å lyse opp turen med disse fine paraplyene fra Lisbeth Dahl,

og fargerike gummistøvler fra Ilse Jacobsen!

O'lykke!!

En liten sniktitt på hva jeg kjøpte i går, som skal pryde kjøkkenet i nyheimen….

Det tok litt tid å finne, men har den perfekte blandingen av rødt, grønt, turkis og gult. Og ikke minst, virkelig lyser opp! Gleder meg til å innta både frokost og latte til denne.

I løøøv Lagerhaus!

Mannen var på Sverige-tur i helga, og når man er i Sverige – så må Lagerhaus besøkes (ja, selv når han er i Sverige alene)! Om du ikke har fått det med deg allerede, så er Lagerhaus en helt fantastisk butikk – billig, masse fint, gøyalt og praktisk – fra kjøkkenting, til morrosaker og gavestæsj.

Jeg hadde jo selvsagt sendt med mannen bestilling, og tilbake kom disse supre tingene – som bare venter på å bli brukt! Føler disse har litt sånn retro-feeling alle sammen – ting man kunne funnet i skapet til mormor, liksom. Lagerhaus har mye annet også, altså.

Liker spesielt godt de gammeldagse “mormorkrukkene” – jeg får lyst til å løpe ut og kjøpe polkagriser og godteristenger med en gang!

lånt fra hespe.blogspot.com

Emaljeskilt!

Sukkertøy for øyet har en give-away der hun gir bort et superkult emaljeskilt til en heldig vinner!

Skiltene lages av danske RAMSIGN – som spesialiserer seg i emaljeskilt på den gammeldagse måten. Skiltene har fem ulike design, og kan fås med både nummer og tekst.

Med både gratis frakt, pengene-tilbake-garanti og 30 års garanti er det enkelt å velge seg et fint skilt!

Runde former

Jeg er svak for visse retro-former, og har leeeeenge likt denne kaffemaskinen fra Francis Francis – enda jeg ikke drikker kaffe! (Annet enn latte med en del sukker og gjerne litt sirup)

Mannen er heller ikke den største kaffedrikkeren utover en daglig dose latte, men i nyheimen er visst kaffemaskin påkrevd har jeg hørt. Aller helst vil han ha sånn som er innebygd. Det vil ikke jeg. Jeg synes det finere med slike runde former. Men mannen synes det blir for mye jobb når runde former innebærer kverning av bønner og sånt. Så da er visst både innebygd og retro-rund avskrevet. Jeg har heller ikke sansen for disse veldig tekno-maskinene, store firkanter som tar halve kjøkkenbenken.

Derfor tror jeg vi kommer til å enes om denne ganske så fine, runde kaffemaskinen fra Nescafe – Dolce Gusto – som er kapselbasert (til og med melkekapsler!), og et lite blikkfang som kommer til å gjøre seg fin-fint på kjøkkenbenken.

Når det er sagt, så har Nescafe også et par andre fiffige varianter – ganske så søt den som ligner på en marihøne (eller snegle?)!

bilder fra Nescafe.no, Deli, Reuro og FrancisFrancis

Glimt fra et svigermor-hus

Siden jeg ikke har mitt eget hjem å ta bilder av i øyeblikket, har jeg tatt meg den frihet å knipse noen detaljer fra svigermors hus, der vi for tiden camper i påvente av at nyheimen skal bli vår.

Det er mye historie bak tingene, samlet opp gjennom et helt liv. Et hjem med personlighet.

Bildeserie med 11 bilder — bla ved å trykke på pilene

Designletters

Jeg bare elsker disse bokstavene! Designletters fra Danmark er superfine, elegante og stilige. Et lite must-have! Ja, de er selvsagt danske. Det er visst en bølge hos meg om dagen, dansk design, altså. Som når man alltid synes den dyreste kåpa, skoene, jakka, buksa eller sofaen er finest uten å vite prisen på forhånd. For meg er alt dansk, helt tilfeldig!

Norske forhandlere av Designletters;
Hostbarn.no
Design Forum
Alma & Lukke
Shabby
Lilleprinsen(.no)
MOODIES
Villa Camilla
Hansen & Co
Lille Rips
Lilla Gorilla
Amalie
CRUSH Concept
Farmor Ingvarda
Bebito

bilder lånt av Designletters.dk

Stem på meg! :)

Jeg har registrert bloggen min på Boligpluss sin bloggeside, og trenger stemmer av nettopp deg for å kunne vinne en macbook! Håper du tar deg tiden til å stemme på meg – bare følg linken over (Boligpluss sin bloggeside) og bla deg frem til Med blanke ark. Du kan stemme én gang pr dag!

Tusen kjempetakk på forhånd! :)