Gult er kult! (del 2)

Sofabord-prosjektet er endelig ferdig. Det brunsorte Ikea-bordet Ramvik har fått utallige strøk med hvit maling, og noen med gult. Jeg har nemlig forkastet bordets glassplate, og malt bordplaten knall gul! Mannen i huset ristet på hodet og så meget skeptisk ut da han så den gule fargen. “Hva skal liksom den matche med?” spurte han. Men jeg hadde en plan.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har sett så mye på gule ting – hverken motemessig eller interiørmessig, før nå. Mot det hvite frisker den gule fargen så deilig opp! Med (igjen) sjælmekka sjablonger – denne gangen av blomster – ble sofabordet ganske så sprekt, og det matcher jo helt fint mot både det grønne og det røde. Mannen nikket fornøyd, og jeg synes gult er kult! ;)

her er igjen sofaen merkelig feilfarget, skikkelig gusjete – når den egentlig er mye grønnere :)

PS – husk blogglotteriet mitt da – fin-fin premie å vinne!

Vist 222 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Knall!!!! Jeg vurderer maling av spisestuebordet….Må bare få gubben på gli!

hehe det er neste prosjekt her også. Kjenner det er et litt større tiltak, men – må bare komme over helga, så tenker jeg det blir maleaction igjen :D

Du som er hjemmeværende må gjerne bare fortsette på mitt :o) Hehe. Satser på å ta det i høst men jeg får se hva vi rekker… Er jo ikke så mye vi er hjemme akkurat.Sees søndag med kake!!

Salongbordet ble kjempefint!
Absolutt både friskt i fargen og elegant design – du har virkelig sansen… :D

Annonse